Kā Nopelnīt Naudu Internetā ar PTC.

Šis nebūs tipisks raksts par PTC (lasi tālāk, lai uzzinātu, kas tas ir, ja vēl nezini), jo negrasos solīt zelta kalnus un vieglu naudu. Tā vietā viekārši izstāstīšu kas tas ir, kā arī padalīšos savā pieredzē.


Uzreiz pateikšu, ka nopelnīt mēnesī var tikai 5 līdz 20Ls (atkarībā no tā, cik laika ieguldi). Jādara nav nekas sarežģīts un javien to vēlas tad var darīt jebkurš. Protams, ka teorētiski var nopelnīt arī vairāk, bet teorijām šoreiz nepievērsīšos.  


Es pats katru dienu apmēram 10 - 15 minūtes atvēlu tam, lai apmeklētu dažādas interneta mājaslapas (par kuru apmeklēšanu saņemu naudu) un mēnesī nopelnu pamēram 10 - 20Ls. Būtībā tas ir tikpat vienkārši kā izklausās, tomēr iesaku izlasīt visu šo rakstu, lai uzzinātu atbildes uz visiem "kas?" un "kā?".


Pāris Vārdos par to, kas ir PTC?

PTC ir saīsinājums no Paid To Click, kas aptuvenā tulkojumā nozīmē "pelnīšanu klikšķinot". Ir ļoti daudz un dažādas PTC mājaslapas, bet pamatprincips visām ir vienāds un, kā jau iepriekš minēju, ļoti vienkāršs.



PTC mājaslapas darbojās kā starpnieki starp reklāmas devējiem (citu mājaslapu īpašniekiem, dažādu produktu un pakalpojumu izplatītājiem u.c.) un reklāmas auditoriju (Es, Tu un tūkstošiem citu cilvēku, kas reģistrējušies attiecīgajā Ptc mājaslapā). Reklāmas devējs maksā PTC par to, lai viņa mājaslapa tiktu izrādīta auditorijai. Savukārt PTC daļu šīs naudas izmanto, lai maksātu saviem reģistrētajiem lietotājiem par to, ka viņi apmeklē attiecīgā reklāmas devēja mājaslapu.

Citiem vārdiem sakot, Tu vari nopelnīt vienkārši piereģistrējoties kādā no PTC mājaslapām un apmeklējot  mājaslapas no tu piedāvātā saraksta. Tev nav pienākums neko pirk, tev tiek maksāts tikai par to vien, ka tu tās apmeklē.

Atkarībā no PTC mājaslapas, par katru apmeklēto reklāmas devēja mājaslapu maksāts tiek apmēram 1 santīms. Zinu, ka tas nav daudz, bet tā kā tas ir ļoti vienkārši un prasa tikai dažas sekundes, lai to izdarītu, tad santīms pie santīma mēneša laikā sasumējas vairākos latos.


Kas nepieciešams, lai sāktu pelnīt?

Lai sāktu pelnīt ar PTC tev nav nepieciešamas nekādas īpašas zināšanas, kā arī tev nav jāveic nekādi ieguldījumi. Vienīgais, kas tev jādara, tev jāpiereģistrējas kādā no PTC mājaslapām un jāsāk pelnīt (saraksts ar PTC mājaslapām raksta beigās). To var darīt jebkurš, kuram ir tāda vēlēšanās, nepieciešamas tikai dažas pavisam elementāras lietas:



Dators ar interneta pieslēgumu - ja tu lasi šo rakstu, tas visticamākais nozīmē, ka tev tāds ir;



E-pasta adrese - to vajadzēs, lai reģistrētos PTC mājaslapās;



PayPal un/vai AlertPay konts - lai saņemtu nopelnīto naudu, tā vispirms no PTC mājaslapas jāpārskaita uz PayPal vai AlertPay kontu. Savukārt, no turienes naudu var pārskaitīt uz bankas kontu (transakcija notiek 3 - 5 dienās). Gan PayPal, gan AlertPay kontu atvēršana ir bez maksas.

Protams, būtu ļoti vēlams zināta vismaz angļu valodas pamatus, jo lielākā daļa PTC mājaslapu ir angļu valodā.


Kā notiek pati pelnīšana

PTC mājaslapās pamatā var pelnīt divos veidos:

1) Klikšķinot  un mapmeklējot reklāmdebēju mājaslapas. Viss, kas tev jādara ir, jādodas uz Ptc mājaslapu, kurā esi piereģistrējies, jāielogojas savā profilā un jādodas uz sadaļu, kur publicēts saraksts ar reklāmdevēju mājaslapām (parasti šī sadaļa atrodama zam nosaukuma "View Ads", "Browse Ads" vai līdzīgi).

Noklikšķinot uz kādas no saitēm, atvērsies jauns logs vai cilne. Tev tā jātur atvērta noteiktu laiku (parasti no 5 līdz 45 sekundēm). Kad tas izdarīts un parādās paziņojums, ka tavam kontam pievienota samaksa par šīs lapas apskatīšanu, tad vari to vērt ciet un klikšķināt uz nākamās saites.


2) Uzaicinot citus cilvēkus - savā PTC profilā tu atradīsi saites, kuras vari nosūtīt draugiem, paziņām un citiem pa e-pastu vai arī ievietot savā mājaslapā vai blogā, ja esi tāda īpašnieks. Ja tevis uzaicinātie cilvēki reģistrēsies attiecīgajā PTC mājaslapā, tad saņemsi naudu ne tikai par mājaslapām, kuras esi apmeklējis pats, bet arī par katru mājaslapu, ko apmeklējis tevis uzaicinātais cilvēks. Piemēram, ja PTC maksā 0,01$ par katru mājaslapu ko apmeklē Tu, tad par katru mājaslapu, ko apmeklē tevis uzaicinātais cilvēks Tu saņem 0,005$ (Atkarībā no PTC tie var būt no 10 līdz pat 100% no tava apmeklējuma vērtības).

Teorētiski tieši citu cilvēku uzaicināšana ir veids kā patiešām var labi nopelnīt, jo piemēram, ja Tu esi uzaicinājis desmit cilvēkus, kas regulāri klikšķina un apmeklē mājaslapas, tad mēnesī no vienas pašas PTC mājaslapas vien var nopelnīt ap 10$.

Man pašam nav pārāk daudz uzaicināto cilvēku (vidēji 3 līdz 5 uzaicinātie cilvēki katrā PTC mājaslapā), bet arī tad, ja nav neviena vienalga ir iespējams pelnīt, protams, ka ne tik daudz, bet vienalga var.



Labākās PTC mājaslapas

Šīs ir PTC mājaslapas, kuras varu rekomendēt Tev, jo pats esmu tajās reģistrējies un esmu vairākkārt saņēmis no tām naudu. Iesaku reģistrēties vairākās no tām (pats esmu reģistrējies visās zemāk minētajās un man katru dienu nepieciešamas apm.15 - 20 min., lai apmeklētu visas reklāmdevēju mājaslapas). Lia reģistrētos attiecīgajā mājaslapā, klikšķini uz nosaukuma (lapa atvērsies jaunā logā vai cilnē).

Divas PTC mājaslapas, kurās būtu jāreģistrējas vispirms ir, jo tās vienkārši ir vislabākās no labākajām:

NeoBux - līderis PTC industrijā, kas darbojas jau vairāk kā piecus gadus; minimālā izmaksas summa ir 2$ un maksa par apmeklētu mājaslapu ir 0,01$

WordLinx - arī darbojas vairākus gadus un ir ļoti stabils; minimālā izmaksa gan ir salīdzinoši liela 10$, bet maksa par apmeklētu mājaslapu ir no 0,005 - 0,01$


Nākamās ir PTC mājaslapas, kurās maksā mazāk par katru apmeklēto mājaslapu, bet tās šīs PTC mājaslapas gods godam ir ļoti uzticamas un stabilas;

AdPTC - minimālās izmaksas summa ir tikai 1$; par katru apmeklēto reklāmu maksā 0,002$ un katru dienu tās ir lielā skaitā;

Incentria - minimālā izmaksas summa tikai 1$; par apmeklētu mājaslapu maksā no 0,001 līdz 0,003$, piedāvā citas iespējas pelnīt (piemēram saņemt samaksu par reģistrēšanos reklāmdevēju mājaslapās);

Clicksia - ļoti līdzīga kā incentria (tām ir viens īpašnieks); minimālā izmaksas summa arī tikai 1$; maksā no 0,001 līdz 0,003 par katru apmeklēto mājaslapu; 

Bux-Matrix - maksā 0,005 par katru apmeklēto mājaslapu; minimālā izmaksas summa ir 2$; 

BuxP - maksā no 0,001 līdz 0,005$ par katru apmeklēto mājaslapu; ļoti liels skaits pieejamo mājaslapu katru dienu; minimālā izmaksas summa ir 7,99$;


Šīs ir vēl dažas PTC mājaslapas, kuras gan nav tik vecas un tādēļ tām nav tik laba reputācija, bet tās maksā laikā un visādi citādi tām nav nekāda vaina:

UpBux - maksa par apmeklētu mājaslapu 0,01$ un minimālā izmaksas summa ir 2$; ļoti perspektīva PTC mājaslapa, iesaku;


Bux.GS - minimālā izmaksas summa visai augsta 10$, bet maksa par katru apmeklēto mājaslapu ir 0,01$


Tas tad arī būtu viss. Būtībā, ja tev ir vēlēšanās sākt pelnīt, Tu to vari sākt darīt jau šajā pašā brīdi, piereģistrējoties kādā no PTC mājaslapām.

Nobeigumā gribu vēlēt tev veiksmi un galvenais pacietību, jo jo paies kāds laiciņš no brīža kad reģistrējies līdz brīdim, kad nopelnītā nauda atradīsies tavā bankas kontā. Un atceries, ka lai arī nekāda lielā nauda tā nav, vismaz nelielu telefona rēķinu apmaksāt varēsi (protams, ja tu spēsi uzaicināt gana daudz draugu, tad gan varēsi nopelnīt arī pieklājīgāku summu).

 
 
Copyright © Klikskini Un Pelni!
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com